Aplikace Kytkomat nabízí pohodlné nakupování květin přes mobil

04.06.2011   Autor: admin

Společnost eMan uvedla na trh aplikaci Kytkomat určenou pro nakupování květin prostřednictvím mobilního telefonu. Kytkomat je jako první mobilní e-shop v ČR průkopníkem v této oblasti. Aplikace vedle nakupování a bezpečného placení nabízí řadu praktických doplňkových funkcí a integraci s Facebookem.

Na podzim minulého roku společnost eMan představila mobilní aplikaci mParkování, která usnadňuje motoristům parkování a dopravu v Praze. Po úspěchu mParkování, které zaznamenalo více než 10.000 stažení, a po nedávném uvedení aplikace Pojišťovna, která byla vyvinuta pro Českou pojišťovnu, eMan přichází na trh s aplikací Kytkomat, která přináší revoluci na displeje našich mobilních telefonů v podobě prvního mobilního e-shopu v ČR.

Kytkomat nabízí pohodlné nakupování květin a doplňkového sortimentu, a to včetně bezpečného placení platební kartou prostřednictvím 3D-Secure plateb České spořitelny a doručování zásilek v preferovaném čase. Při opakovaných nákupech jsou zákazníci odměňováni bonusem, který lze uplatnit formou slevy. Objednané zboží je doručováno kurýrem po celé Praze. Dodavatelem květin a dalšího sortimentu je Květinářství Winkler Praha.

Aplikace Kytkomat, která je určena pro mobilní telefony Apple iPhone a která je k dispozici zdarma ke stažení na App Store, vedle nakupování květin nabízí také doplňkové funkce, jako je například posílání virtuálních kytek e-mailem nebo na Facebook, přehled svátků s komfortním vyhledáváním nebo praktický připomínkovač narozenin a výročí.

Na otázku, zda se připravuje rozšíření aplikace Kytkomat na další platformy a zda bude zboží dodáváno také mimo Prahu, zástupci společnosti Jiří Horyna a Tomáš Čermák poznamenali: „S ohledem na rychle rostoucí podíl přístrojů s operačním systémem Android na českém trhu v brzké době uvedeme rovněž verzi Kytkomatu pro tento operační systém. Doručování květin je v současné době dostupné v rámci hlavního města Prahy, softwarová architektura Kytkomatu nám však umožňuje velmi jednoduše rozšiřovat nabídku o další dodavatele po celé ČR. Aktuální seznam měst, kde je nabídka Kytkomatu dostupná, budeme zveřejňovat na www.kytkomat.cz.“

Více informací o aplikaci Kytkomat najdete na www.kytkomat.cz.

0 komentářů shlédnuto 5377x
  • Currently 2.75/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art