Aplikace serveru ČSFD.cz nyní pro iPhone

28.02.2013   Autor: admin

Společnosti POMO Media Group a Mobile Internet uvádí na český a slovenský trh dlouho očekávanou aplikaci ČSFD.cz pro iPhone, díky níž budou mít filmoví fanoušci to nejdůležitější ze světa filmu stále po ruce – kdykoliv a kdekoliv.

NA CO VŠE SE MŮŽOU UŽIVATELÉ TĚŠIT?

Vyhledávání, procházení a hodnocení filmových a hereckých profilů je samozřejmostí. Stejně tak v aplikaci nechybí ani populární Žebříčky. V dalších sekcích se již aplikace od webového ČSFD.cz částečně liší. Úvodní obrazovka klade důraz na nejnovější trailery a populární videa.

TV Tipy dne dávají nadobro sbohem zdlouhavému luštění televizních programů, namísto toho rovnou doporučují, na co se stojí za to v daný den podívat. Kritériem je hodnocení téměř 300 000 tisíc registrovaných uživatelů ČSFD.cz, což je určitě lepší měřítko než hlas jednoho filmového kritika. A počet stanic, ze kterých si můžete sestavit výběr svých oblíbených, téměř 60.

Ani milovníci filmového plátna nepřijdou zkrátka, programy všech českých a slovenských kin spolu s kontaktními údaji určitě přijdou mnoha uživatelům vhod.

Pro „nedočkavce“ má aplikace dokonce speciální sekci Novinky v kinech, mapující trháky, které do kin teprve vstoupí.

CO JE V APLIKACI NAVÍC PRO REGISTROVANÉ UŽIVATELE ČSFD.CZ?

Díky seznamu „Chci vidět“ již nikdy nezapomenou film, který jim někdo doporučil, a když se žádaný film objeví v televizi, kině nebo na DVD, aplikace na to upozorní.

Máte na webu ČSFD.cz své oblíbené uživatele? Aplikace Vám – čistě a přehledně – zobrazí veškerou jejich aktivitu: hodnocení filmů, změny v seznamech oblíbených filmů, herců a režisérů, atd.

No a na závěr je k dispozici taky váš uživatelský profil, kde si můžete prohlížet seznamy svých hodnocení, oblíbených filmů, herců a režisérů. A to samé najdete i v profilech ostatních uživatelů.

Aplikace je zdarma a muzete si ji stahnout v iTunes Appstoru

 

0 komentářů shlédnuto 12579x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art