EA hry pro iPhone a iPod touch

09.03.2008   Autor: admin

Po úspěšném zahájení provozu obchodu Apple App Store, se v příštích týdnech v Evropě objeví hry studia EA Mobile na iPhone a iPod touch. Prvním titulem bude oblíbený Tetris, po němž bude následovat EA Sudoku. Již dříve oznámená nativní verze hry Spore – Spore: Origins, bude uživatelům komunikátoru iPhone dostupná v září.

Ve stejném termínu bude tato hra vydána i pro všechny ostatní platformy. Jedinečné vlastnosti komunikátoru iPhone a iPod touch nabízí novou herní zkušenost založenou na mobilních technologiích. Využívá zejména dotykových displejů, vícenásobných snímačů a high definition grafiky. Vůbec poprvé se zařízení samo o sobě stává nezbytnou součástí hry, hratelnost se tak zvyšuje, jako nikdy dříve. Hry studia EA Mobile pro iPhone a iPod touch budou dostupné v obchodě Apple App Store nebo na adrese www.itunes.com/appstore/.

Tetris Tetris na komunikátoru iPhone a iPod touch uživatelům přináší novou zkušenost z hraní této oblíbené logické hry. Dotykový displej hráčům umožňuje čistit řady a shromažďovat body úplně novým způsobem, za použití stisků, tahů, poklepání a třesení. Díky patnácti různým úrovním znamená tato verze hry Tetris výzvu pro všechny úrovně hráčů – od úplných začátečníků až po zkušené odborníky. Hratelnost je navíc zlepšována kvalitní hudbou a zvukovými efekty doplněnými skvělým designem a animovaným pozadím. Tetris pro iPhone a iPod touch nabízí dva různé herní režimy – Maraton a Magie, který využívá možností jedinečného dotykového displeje a byl navržen přímo pro Tetris na komunikátoru iPhone.

Sudoku Když se hráči snaží pomocí poklepávání a třesení prokousat 10,000 mřížkami na Sudoku v pěti různých úrovních obtížnosti, stává se iPhone a iPod touch přímou součástí hry. Hráči prostřednictvím snadného a přímočarého dotykového ovládání vyplňují režim Standardní mřížka nebo v režimu Noviny řeší rébus ve svém oblíbeném časopise či novinách. Klepnutím na Propisku nebo Tužku se dostanou na klávesnici, kde mohou zadat svoji volbu či odpověď. Vše usnadňují pomocné funkce včetně Kontroly chyb, Nápovědy a Automatického vyplňování možných čísel. Měřidlo času neustále udržuje napětí, zatímco funkce Sledování statistik zaznamenává počet vyřešených mřížek a celkový odehraný čas. Vysoké rozlišení a jemná animace komunikátoru iPhone nabízí působivé animace s japonskou tematikou. V případě Sudoku pro iPhone a iPod touch je řešení skryto v hráčových konečcích prstů.

1 komentářů shlédnuto 4970x
  • Currently 0/5 Stars.
adams 05.06.2010 12:05

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art