Eshop s příslušenstvím pro váš iPhone

08.03.2016   Autor: admin

Sháníte nějaké nové příslušenství pro svůj iPhone, ale nechcete vyprázdnit celou svou peněženku? Eshop VšeproiPhony.cz nabízí příslušenství pro nejstarší modely iPhone 4, až po nejnovější iPhone 6S a SE.

Naleznete zde nezbytné příslušenství, jako jsou například nabíječky a sluchátka. Kromě toho zde najdete i velký výběr nevšedních produktů. Svému iPhonu tak můžete dopřát bezpečí s průhledným tvrzeným sklem, či stylovými obaly, které ochrání před škrábanci celé tělo iPhonu.

Nylonový lightning USB kabel

Jste otráveni z kabelů, které se neustále lámou? Máme pro Vás řešení! Kvalitní “šnůrkové” nylonové metr a půl dlouhé kabely s úplnou podporou iOS zařízení. Kabely jsou vyrobeny z velmi pevného nylonu a k dostání jsou v černé, zlaté, stříbrné nebo růžové variantě.

Přemýšlíte o tom, jak nejlépe ochránit Váš iPhone a stále jste nenašli žádné řešení? Řešením může být internetový obchod VšeproiPhony.cz, kde naleznete rovnou několik řešení.

První z nich může být odolné tvrzené sklo, které je vyrobeno z tenkého a velmi tvrdého materiálu. Zabrání proti poškrábání, či dokonce rozbití displeje Vašeho telefonu. Tvrzené sklo navíc nezanechává žádné bublinky a proto je jeho instalace velmi jednoduchá a snadná. V balení naleznete suché i mokré hadříky pro odmaštění a vyčištění displeje před samotnou aplikací skla.

0 komentářů shlédnuto 15206x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art