GelaSkiny v ČR

03.10.2011   Autor: Julek

Dostali se mi do rukou fólie značky GelaSkins pro iPhone 4 a iPad. GelaSkiny jsou vinylové designové fólie pro ochranu od škrábanců a hlavně odlišení a zosobnění vašeho přístroje, díky kterým vystoupíte z řady.

 

Na otestování jsem měl tři skiny pro iPhone 4 a jeden pro iPad. Především jsem chtěl vyzkoušet, zda jsou skiny opravdu tak lehce odstranitelné a znovupoužitelné, jak tvrdí výrobce.

Aplikace GelaSkinu je poměrně jednoduchá. Před nalepením na přístroj doporučujeme plochu přístroje očistit od prachu a jiných nečistot. Lepení fólií vyžaduje alespoň trochu zručnosti za předpokladu, že skin nechceme mít nakřivo.

Napoprvé se mi skin na zadní stranu iPhonu nepodařil nalepit správně, nicméně je skutečně možné skin bez problémů odlepit a několikrát přilepit nazpět. Pevnost lepení je velmi slušná i po opakovaném odlepení/nalepení.

Dále jsem se vrhl na přední stranu a boky. Polepení přední strany bylo ještě jednodušší, díky vyříznutým otvorům pro přední kameru, mikrofon a pro tlačítko Homebutton, na které designéři také mysleli. Zbývalo nalepit proužky na boky, což bylo opět velmi jednoduché díky tlačítkům pro hlasitost a ztlumení zvuků. Na webových stránkách prodejce si poté můžete stáhnout tapetu, která přesně pasuje ke skinu.

GelaSkiny pro iPad tvoří dva kusy – jeden pro zadní stranu a jeden pro rámeček okolo displeje. Nalepit GelaSkin na iPad bylo o trochu těžší než na iPhone, kvůli daleko větší ploše přístroje (a zejména mé nešikovnosti). Líbí se mi, že i po cca 20 přilepení a odlepení skin stále držel a nikde se neodlepoval ani nekroutil. Je to opravdu rozdíl oproti jiným fóliím na notebooky a jiné mobilní zařízení.

Nalepit díl na přední stranu iPadu byla pak otázka chvilky (už mi to jde :) ). I pro iPad nabízí prodejce stažení tapety, která dotváří celistvost skinu.

Zkusil jsem také, zda se skiny zdají opravdu znovu použít. Odlepil jsem skin z iPhone a nalepili ho zpět na podložku, na které byl poslán. Na iPhone nezůstaly ani žádné zbytky lepidla. Pokud chcete takto znovupoužít GelaSkin, výrobce doporučuje jej vložit např. mezi dvě knihy apod. Fólie opět držely a šly snadno nalepit i po několikátém použití

Nabídku GelaSkinů můžete shlédnout na www.gelaskiny.cz.

Od prodejce jsem pro naše čtenáře získal slevu 5% pro nákup skinů (stačí uvést do poznámky u objednávky heslo "iphone.cz").

Nějaké další fotky :

 

 

 

0 komentářů shlédnuto 9297x
  • Currently 4.5/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art