Ha-loo má nové služby a kodek Speex

13.10.2005   Autor: admin

Produkt ha-loo spolecnosti ha-vel internet s.r.o. opetovne rozsiruje svou funkcionalitu! Po uspesnem zavedeni testovacich uctu s prodlouzenou dobou testovani na jednu hodinu (vice informaci na https://ha-loo.ha-vel.cz/test.php) maji potencionalni uzivatele moznost otestovat kvalitu linky take pomoci specialni utility „voiptest“, ktera otestuje pripojeni k Internetu vuci nejcasteji pouzivanym kodekum a doporuci, ktere kodeky pro telefonovani pres ha-loo pouzit (utilita je ke stazeni na www strankach https://ha-loo.ha-vel.cz).

Sluzba ha-loo jiz take obsahuje vypis neprijatych hovoru, ktery je mozno najit po prihlaseni na ucet ha-loo v sekci „Vypis hovoru“, kde jsou k dispozici zalozky „Uskutecnene hovory“ a „Neprijate hovory“. Dalsi novou funkcionalitou ha-loo je informace o nizkem kreditu, ktera je sdelena kazdemu uzivateli pred zapocetim hovoru (pri kreditu 15Kc a nizsim) tak, aby si kazdy uzivatel mohl vcas dobit svuj ha-loo kredit a nevystavil se zbytecnemu docasnemu pozastaveni sve ha-loo sluzby.

Posledni novinkou je, ze vyvojovy tym vyslysel zadosti o podporu Open Source kodeku „Speex“ a zaclenil jej do rodiny podporovanych kodeku sluzby ha-loo. Kazdy si tedy dnes muze pro sve telefonovani muze vybrat z jeden nasleduji skaly kodeku : G.711 (ulaw, alaw), iLBC, GSM, G.729a, G.729 a Speex

0 komentářů shlédnuto 5071x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art