IP Telephony Workshop - široká nabídka produktů pro IP telefonii

09.05.2005   Autor: admin

Do mailu mi dorazila tusková zpráva, která zve na workshop specializovaný na IP telefonii. Tento ročník je již druhý (tedy aspoň si to myslím) a obsazením firem se jedná o velmi zajímavou akci.

Zde je celý text zprávy:

IP Telephony Workshop (IPTW), největší odborná akce o IP telefonii, představí již podruhé širokou nabídku produktů a služeb.

Málokteré odvětví oblasti informačních technologií zaznamenává v současné době tak dynamický rozvoj jako internetová telefonie. Integrace hlasových a datových služeb je zajímavá jak z hlediska redukce nákladů na provoz a jednoduchostí správy sítě, tak především širokou nabídkou doplňkových služeb a aplikací.

IP Telephony Workshop je specializovanou akcí, pokrývající komplexně nabídku produktů a služeb v oblasti IP telefonie. IPTW je rozdělen na část konferenční a výstavní, které se vhodně doplňují. Návštěvníci si tedy mohou nejen vyslechnout informace o novinkách a možnostech jejich využití, ale v případě zájmu mají dostatek prostoru a času si přímo na místě konkrétní řešení prohlédnut a vyzkoušet.

Letošní ročník IP Telephony Workshopu se uskuteční 22.-23. listopadu v hotelu Olympik v Praze.

IPTW je především kontraktační a prezentační akce. Návštěvníky tedy tvoří zejména zájemci o využití IP telefonie v podnikatelské i soukromé sféře, IT manažeři, administrátoři podnikových síti, ale také například potenciální technologičtí partneři prezentovaných společností.

Již ve svém prvním ročníku se IPTW stal největší odbornou akcí v ČR zaměřenou na IP telefonii. Na loňském ročníku se prezentovalo 21 firem a navštívilo ho 700 odborných návštěvníků. Mezi prezentovanými firmami byli například Cisco Systems, Alcatel, Hewlett-Packard, Nortel Networks, Kapsch Telecom, Unient Communications, 2N TELEKOMUNIKACE, Avaya, GiTy, Panasonic či Siemens.

Pořadatelem IPTW je společnost Exponet s.r.o., renomovaný organizátor specializovaných akcí v oblasti IT (LinuxExpo, Small Business Solutions). Aktuální a podrobné informace naleznete také na internetové adrese http://www.iptw.cz.

2 komentářů shlédnuto 9337x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art