IP Telephony Workshop – vše o IP telefonii

18.10.2005   Autor: admin

Téměř všechny významné společnosti v oboru IP telefonie se představí na druhém ročníku konference a výstavy IP Telephony Workshop. IPTW je největší odborná akce v ČR zaměřená na IP telefonii a pokrývá komplexní nabídku produktů a služeb v oblasti internetové telefonie. Letošní ročník se uskuteční 22. a 23. listopadu 2005 v hotelu Olympik v Praze.

IPTW přináší návštěvníkům dva dny pestrých přednášek a konferenčních bloků, pokrývajících široké spektrum souvisejících témat: integraci firemní komunikace, VoIP řešení pro soukromou i firemní sféru a konkrétní případové studie. Většina přednášek je doprovázena praktickými ukázkami. Po celou dobu akce je otevřena také doprovodná výstava. Návštěvníci tak mají jedinečnou možnost zorientovat se v současné nabídce VoIP produktů, porovnat řešení různých firem a seznámit se s implementací v praxi.

Hlavními partnery letošního ročníku IPTW jsou společnosti Cisco Systems a NextiraOne. Kapsch Telecom ve spolupráci s Nortel Networks ukáže spojení IP telefonie a dalších služeb pomocí Multimedia Communications Serveru, Alcatel předvede demonstraci balíku aplikací nazvaného Unified Communication, Atlantis telecom představí komunikační platformu NeXspan, specialisté ze Siemensu vystoupí s přednáškou na téma „IP telefonie v bezdrátových sítích WLAN“. Firma Interbell nabídne mobilní řešení KIRK, GiTy podá podrobné informace o službě GiTyPhone. O aplikacích pro IP telefonii se dozvíte od odborníků ze společnosti Zoom International, o systému záznamu komunikace bude informovat firma Retia. Své nové produkty představí také společnost 2N Telekomunikace, přední tuzemský výrobce telekomunikační techniky, a mnoho dalších.

Kompletní aktualizované informace o programu IPTW a o zúčastněných firmách najdete na internetové adrese www.iptw.cz. Na této adrese můžete také využít on-line návštěvnické registrace a možnosti rezervace přednášek.

Pořadatelem IPTW je společnost Exponet, s. r. o., renomovaný organizátor specializovaných akcí v oblasti IT (LinuxExpo, Small Business Solutions).

0 komentářů shlédnuto 10020x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art