iVysílání pro iPad přichází

26.05.2011   Autor: admin

A je to tady, přichází asi jedna z nejzajímavějších aplikací pro Apple iPad. Aplikace od České televize iVysilání kde naleznete kompletní archiv České televize. Asi nejdůležitější informace je ze všechen obsah je zdarma narozdíl od konkureční televize NOVA.

Zde je oficiální popis  funkcí aplikace:

Archiv odvysílaných pořadů ČT1, ČT2, ČT24 a ČT4, který obsahuje více než 4 roky videoobsahu si můžete užít přímo ve svém iPadu.

Výběry: Doporučená videa ke shlédnutí, budete mít vždy po ruce. Připravili jsme pro vás výběry nejsledovanějších videí dne a aktuálního týdne, to nejlepší z našeho archivu a také pořady, které právě sledují ostatní.

Moje iVysílání: Sestavte si svůj vlastní program z pořadů České televize. Stačí přidat oblíbené části do vlastního playlistu.

Pořady A-Z: Hledáte konkrétní pořad? Abecední rozcestník vám bude dobrým pomocníkem. Vyhledávat můžete také podle žánrů.

Pořady podle data: Pohodlně můžete archiv prohledávat také pomocí televizních programů jednotlivých kanálů České televize (ČT1, ČT2, ČT24, ČT4). Stačí jen tušit, kdy přibližně se pořad který hledáte vysílal.

Aplikaci iVysílání naleznete v iTunes.

Hodnotit aplikaci můžete ZDE.

0 komentářů shlédnuto 6606x
  • Currently 3.5/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art