Lamaica má ambici změnit online nakupování mobilem

18.09.2013   Autor: admin

Na trh vstupuje nová mobilní aplikace Lamaica. Její uživatel může nakupovat zboží od potravin přes oblečení až po designové doplňky do bytu a zároveň vše zaplatit z jednoho uživatelského účtu. Lamaica pochází z dílny studia manGoweb. S vývojem pomohla také londýnská firma Fuerte International, která stojí např. za aplikací VISA z OH v Londýně 2012 a studio Clevis.

Jen desetina uživatelů smartphonů dokončí svůj nákup přes mobil, protože prakticky neexistují uživatelsky příjemné mobilní verze online obchodů. Lamaica řeší e-shopům mobilní přístup k jejich zboží a uživatelům zpříjemňuje a sjednocuje celý nákupní proces. Lamaica není agregátorem online obchodů, který uživatele přesměruje na jiné stránky - ukazuje v jedné aplikaci nabídku zboží řady jednotlivých e-shopů a umožňuje rovnou uskutečnit objednávku. Vedle graficky přívětivého uživatelského prostředí je Lamaica oblíbenou aplikací kvůli obsluze transakcí, fakturačních a přepravních údajů jen z jednoho uživatelského účtu.

„Po uvedení Lamaicy na českém trhu se chystáme v dohledné době expandovat, nejprve do sousedních zemí a v hledáčku máme i Velkou Británii,“ sdělil ambice uspět na globálním trhu Pavel Fuchs ze studia manGoweb, které aplikaci tvoří. Mobilní aplikace Lamaica přináší snadné vyhledávání zboží podle kategorií nebo obchodů. Lamaica nabízí zviditelnění probíhajících slevových i jiných akcí, či možnost pravidelného objednání zboží domů či do kanceláře.

V mobilní aplikaci Lamaica můžete nakupovat v obchodech jako je iStyle.eu, Fatboy.cz nebo Cokolada.cz. „Věřím tomu, že nastává doba tabletů a mobilů. Nákupy přes aplikace budou růst," uvedl spoluzakladatel mamacoffee.cz Daniel Kolský důvody, proč se k mobilní aplikaci Lamaica připojil i přesto, že jeho obchod už mobilní aplikaci má. Do konce roku bude Lamaica pokrývat všechny druhy zboží od krmení pro akvarijní rybičky po nejnovější technologické novinky. ManGoweb partnerské obchody pečlivě vybírá, kontroluje především spolehlivost doručení zboží a proces reklamace.

Lamaica je dostupná pro Apple iPhone, brzy bude dostupná i na iPad a pro mobilní zařízení s operačním systémem Android.

0 komentářů shlédnuto 6890x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art