Nový VoIP operátoři na české scéně Ha-loo a NetPhone

19.09.2005   Autor: admin

V minulých týdnech se na českém trhu objevili noví operátoři, kteří představili zajímavé novinky, které jistě obohatí český VoIP trh. Služba Ha-loo za kterou stojí známá společnost Ha-vel, která již delší dobu poskytuje VoIP služby pro firemní zákazníky. Služba Ha-loo je určena spíše pro pro koncové zákazníky, kteří potřebují pouze jednu telefoní linku.

Souhrné informace služby ha-loo:

  • klasické telefoní číslo
  • nízké ceny za volání
  • bonus za příchozí telefony
  • roming do ostatních VoIP sítí zdarma
  • online výpis hovorů na internetu
  • žádný měsíšní paušál
  • aktivační polatek 1Kč

Tarifikace probíhá po první provolané minutě po pulminutě a cena je ve špičce 90halířů což je slušné. Další nesmírnou výhodou je již zmiňovaný roming ze operátory CESNET, VOIPEX, 802.VOX, kde můžete volat zdarma. Je také jasné, že do své sítě je volání také zdarma. Další zajímavostí u této služby je, že pokud Vám někdo zavolá z pevné linky nebo z mobilu (prostě placené volání) dastanete 5 haléřů za každou minutu, který se připíše na váš učet.

Další zajímavou funkcí je ha-loo dealer. Tato služba umožňuje každému se stát dealerem ha-loo a každý může dostávat provizi, pokud někdo provolá více než 5000kč. Do této služby jsem se zaregistroval i já takže při registraci vyplňte můj kod iphone. Výhodou pro vás je, že já vám mohu (a taky tak udělám) vrátím moji provizi a vy dosatnete ještě levněji své volání.

Takže pokud chcete vyzokušet tohoto operátora pokračujete na http://www.ha-loo.cz

Dalším nový operátorem je NetPhone

Tento není zas tak nový, protože za vývojem této sluby stojí programátor operatora Softphone, který nedávno odešel a založil si svojí živnost. Služba je zatím v testovací fázi takže musíme počkat na ceny a další funkce.

Pokud ji chcete vyzkoušet pokračujte na http://www.netphone.cz

0 komentářů shlédnuto 4756x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art