O2 se pripravuje na prodej iPhonu

23.07.2008   Autor: admin

Dnes mi do mailu dorazil informacni mail o chystanem prodeji iPhonu 3G v ČR. Na text mailu se podivejte na http://www.impiric.cz/…/iPhone.html Nic kounretního nebylo receno. Podle neoficiálních spekulaci se muzeme tesit na 22.srpna kdy by se měl iPhone začít prodávat v dalších 20ti zemí.

zde je text mailu:

Pouze O2 vám umožní naplno využívat všech možností tohoto inteligentního telefonu. Označení „3G“ v názvu prozrazuje, že tento model podporuje všechny funkce nejmodernější mobilní sítě 3G. Tu mezi tuzemskými operátory provozuje pouze O2. A pouze v této síti můžete s telefonem iPhone 3G surfovat po internetu, vyřizovat e-maily a užívat si multimediální zábavy pohodlněji a rychleji než u jiných operátorů.

O2 vám dále nabízí největší pokrytí bezdrátovou sítí WiFi v České republice, přes kterou se s novým telefonem iPhone 3G připojíte k internetu. A až přijde chvíle, kdy se rozhodnete pořídit si od O2 nový iPhone 3G, budete ho mít na dosah ruky. O2 totiž disponuje nejširší prodejní sítí ze všech zdejších operátorů.

Telefon iPhone 3G prožívá ve světě skutečný boom. Za pouhé tři dny po uvedení na trh – v pátek 11. července 2008 – se prodalo na milion kusů tohoto modelu. „Byl to perný víkend,“ prohlásil generální ředitel společnosti Apple Steve Jobs. „U předchozího modelu to trvalo celých 74 dnů, než se prodal milion výrobků. Je vidět, že nový iPhone 3G má před sebou skvělou budoucnost.“

Už zanedlouho si také vy budete moci vychutnat všechny možnosti, které iPhone 3G nabízí. O dostupnosti tohoto fenomenálního telefonu v České republice vás budeme včas informovat.

0 komentářů shlédnuto 4100x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art