OTTERBOX - nejlepší ochrana pro Váš iPhone i iPad

16.03.2011   Autor: admin

Americká společnost OTTERBOX byla založena roku 1998 a od té doby se specializuje na výrobu produktů , které chrání různé segmenty techniky a hlavně ty mobilní před okolními vlivy . Distributorem pro ČR je od roku 2009 společnost Garamont s.r.o. www.iphoneprodej.cz

Od roku 2007 se společnost OTTERBOX  začala mimo jiné specializovat na produkty APPLE .

Jejich fenomenální pouzdra na iPhone a iPad jsou vyhlášené po celém světě . Otterbox přináší tři řady pouzder . Defender , Commuter  a  Impact  , které se liší stupněm ochrany . U každého pouzdra je součástí balení duální folie . Základní pouzdro IMPACT je vyrobeno z tvrzené pryže a silikonu speciální vzduchovou metodou .

Pouzdro kryje jak celé tělo tak i horní a spodní část iPhonu . viz video níže:

Dalším pouzdrem je Commuter . Toto pouzdro se skládá ze dvou částí . Silikon Vám zakryje celé tělo iPhonu včetně výstupu na sluchátka tak i dock konektoru . Samozřejmě lze tyto výstupy kdykoli otevřít.  Na Silikon se dále nasazuje polycarbonový kryt , který celý telefon zpevní . Díky jemnému přesahu na display je zaručeno , že se sklo nikdy nedotkne podložky na které leží nebo případně spadne .  Na obrázku vidíte průřez krytem .

Poslední variantou je pouzdro DEFENDER . Toto pouzdro je opravdu špičkou v ochraně iPhonu  nebo iPadu . Opět se skládá ze dvou částí jako předchůdce . Tentokrát je ovšem základem pouzdra polycarbonový kryt , který kompletně zakryje celý iPhone včetně skla.  Dotyk je zabezpečen unikátní vestavěnou folii , která nijak nesnižuje citlivost. Přes tento kryt se „natáhne“  silikonový obal , který díky „zámkům „ přesně sedne a kopíruje jeho tvar . Opět se zde objevuje krytí všech výstupů. Nyní se nemusíte obávat ani pádu do louže nebo zvlhnutí přístroje .

A video:

A co říci závěrem ? Otterbox je jedinečná firma s jedinečnými produkty . Proto ty , kteří  chtějí mít svého miláčka v bezpečí  by měli volit tuto značku . Distributor pro ČR Garamont s.r.o. nabízí tyto pouzdra v různém barevném provedení . Kompletní nabídku najdete na www.iphoneprodej.cz

0 komentářů shlédnuto 15713x
  • Currently 4.625/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art