Pamela - Další záznamík pro Skype

15.07.2005   Autor: admin

obrazekNarazil jsem na další záznamnik pro Skype s názvem Pamela. Takže když náhodou nejste u počítače neujde vam ani jeden telefonát.

Pamela je nyní ve verzi 1.2 a jsou tři verze 1. Free- je zdarma a je v omezeným míře ale pro normální použítí bohatě stačí. Verze Standard má rozšířený funkce a verze Profesionál je spíše pro firmy, umí například neliminovatelné náhrávaní zpráv, nahrávaní dvou hovorů najednou, podcasting, kdy telefonát nahraje na server a uloží XML soubor a nahrávání celého telefonátu. Více o rozdílech nalezenete ZDE.

Tak a teď zpět k free verze která normálnímu uživateli stačí. Program je přeložen do čekého jazyka takže i lajk nebude mít problém s intalací a nastavením. Maximální délka nahrávky je 10 minut a nahrávku si můžete uložit i do formátu MP3. Verze umí i Automaticky odpovídat na Chat takže když Vám někdo napíše můžete mu napsat kde Vás například sežene.

Pokud ještě nemáte naistalován SAM, tak si myslím, že tento program se neztratí. Stáhnou si ho můžete ZDE. Pokud si chcete vyzkoušet verzi profesionál můžete si stáhnout 30-ti denní verzi profesionál.

0 komentářů shlédnuto 10396x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art