Podrobnosti z učebnice pro prodavače iPhonu

06.11.2007   Autor: admin

Další informace pronikly na veřejnost z učebnice rozdávané v obchodech mobilního operátora AT&T Wireless prodavačům. Odkazovaný článek předkládá několik naskenovaných ukázek z této učebnice.

Z nich vyplývají následující skutečnosti: Telefonní číslo se vyvolá dotykem prstu a lze si vytvořit seznam nejčastěji volaných čísel. Rozhodnete-li se přijmout příchozí hovor při přehrávání videa, to se zastaví a po skončení hovoru bude pokračovat dál. Kontaktní informace iPhonu se synchronizují s těmi z počítače (na Macu v Adresáři a na PC s Windows z Outlooku nebo Outlooku Express).

iPhone má zabudovaný hlasitý odposlech a dovoluje vést telefonický rozhovor, zatímco brouzdáte po Webu nebo posíláte poštu. Telefon má vibrační režim a fotografie se dají synchronizovat s Macem či PC.

Co se týče SMS zpráv, jejich tlačítko ukazuje, kolik čeká nových zpráv. Lze vytvářet konverzační vlákna a nově příchozí zprávy signalizuje zvukové upozornění. Najdou se tu však i omezení, nebude možné vést IM konverzaci prostřednictvím IM služeb a telefon nepodporuje multimediální zprávy MMS.

Při přehrávání videa to vypadá následovně: Video se vždy přehrává v režimu na šířku. Budete-li chtít, aby širokoúhlý obsah zaplnil celou obrazovku, stačí na video dvakrát poklepat a iPhone ho automaticky roztáhne tak, aby obrazovku zabralo celou.

Hudba se synchronizuje s iTunes úplně stejně jako na ostatních iPodech a zobrazovat se dá podle těchto kritérií – přehrávacího seznamu, umělce, skladby a tak dále.

Elektronická pošta podporuje bohaté formátování a protokoly IMAP a POP3. Zvládá též Yahoo! Push Mail a umí automaticky dokončovat adresy.

V prohlížeči Safari dvojitým poklepáním přimějete objekt, aby zaplnil obrazovku, další dvojité poklepání zvětší zobrazení. Najednou lze mít otevřeno více webových stánek a dá se mezi nimi přepínat. Pokud si na svém počítači uložíte nějaké záložky webů, půjde je na iPhone přenést.

A z textu ke Google Maps vyplývá, (vedle toho, že je telefon podporuje), že iPhone nemá GPS modul. Vzhledem k uvedeným specifikacím se to dalo čekat, přesto nějaké pověsti o možném integrovaném GPS kolovaly.

Text přezván z webu Mujmac.cz

0 komentářů shlédnuto 3151x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art