Prší - cz game

08.02.2010   Autor: Julek

Ryze českých her je na App Store po málu a proto každá z nich velmi potěší. Dnes se podíváme na zoubek nejnovějšímu z přírůstků do výše zmíněné kategorie, a to karetní hře Prší.

První co vás na hře zaujme je velmi pěkná grafika, což u karetních her nebývá zvykem. V tomto případě je to jednoznačné plus, které umocňuje dojem skvěle odvedené práce. Na herním stole nechybí stylový ubrus, peněženka a také tácek od piva, který slouží ke zobrazení menu. Hraje se se sadou klasických dvouhlavých karet. 

Celkový dojem z hraní je velmi pozitivní. Animace, grafika i zvuk jsou skvěle sladěné. Karty se zobrazují různě pootočené, jezdí po stole, míchají se, takže vše vypadá téměř jako v reálu. Při výběru se karta na kterou najedete prstem zvětší, takže není problém poznat hodnotu karty i na malém displeji telefonu.

AI protivník hraje velmi dobře, takže prohrát můžete velice snadno. Navíc svou hru komentuje českými hláškami, což značně přidává hře na výsledné kvalitě. 

A co by to bylo za karetní hru, kdyby se nehrálo o peníze? Každý hráč má své konto a na ty mu přibývají peníze za výhry. V případě prohry se naopak peníze odečítají. Se svým rekordem v počtu vyhraných peněz se pak můžete pochlubit online ostatním hráčům.

Prší pro iPhone je velmi kvalitně zpracovaná hra. Nabízí nejen pěknou grafiku, skvělé animace a vtipný český dabing, ale hlavně dokonalý herní zážitek. Hru můžete zkoupit na následujícím odkazu za 1.59 euro:

http://itunes.apple.com/us/app/id383881445?mt=8

 

 

diskuze : http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=72&t=31703

1 komentářů shlédnuto 11662x
  • Currently 3.8/5 Stars.
Julek 03.08.2010 11:41
diskutujte na foru. diky

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art