ROBOX Mobile - nová slevová aplikace

03.10.2011   Autor: admin

Slevové servery i agregátory se začínají přesouvat do mobilů, ale iPhone aplikace zatím zanedbávají. Zapálený jablíčkář si tak může prohlédnout pouze aplikaci Slevomatu nebo se  uscrollovat k smrti v nekonečném výpisu slev v jediném agregátoru.

Blýská se na lepší časy?

Zajímavou vlaštovkou by mohla být čerstvá novinka jménem ROBOX Mobile. Jde o propracovanou aplikaci jednoho z nejzajímavějších agregátorů slevových serverů www.robox.cz. Aplikace potěší krom funkčnosti i grafikou, která se vydařila velmi slušně a dobře vypadá i na Retině.

iPhone aplikace musí mít něco navíc

„Uživatelé iPhone jsou u svých aplikací zvyklí na určitý uživatelský komfort a grafickou úroveň, “ vysvětluje projektový ředitel www.robox.cz Petr Kováčik, „a přesně to jsme jim také chtěli nabídnout. iPhone není jen o funkčnosti, ale také o zážitku, který by měl používání telefonu provázet. Tak jsme se snažili jablíčkáře nezklamat a zvládnout ROBOX po grafické i technické stránce při maximálním uživatelském komfortu. Byla to docela dřina, ale myslím, že stála za to, a doufám, že bude líbit i uživatelům,“ dodává.

Obrázky:

 

Co je to ROBOX?

ROBOX (www.robox.cz) je agregátor slevových serverů, který jako jediný přináší i prvky sociální sítě, a v současnosti jej používá více jak 20 000 registrovaných uživatelů.  Umožňuje snadné nastavení preferencí, permanentní vyhledávání i snadné propojení se sociální sítí Facebook a sdílení toho nejlepšího s přáteli. Uživatelé si ROBOX mohou ve třech variantách stáhnout i do mobilu a mít ho tak doslova na dosah ruky kdykoliv a kdekoliv.

Odkazy:
Slevový agregátor ROBOX www.robox.cz
ROBOX aplikace pro iPhone http://www.robox.cz/iphone

 

0 komentářů shlédnuto 15279x
  • Currently 4.3333333333333/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art