Tvrzená skla na mobil

01.12.2017   Autor: admin

Displej mobilního telefonu patří k těm nejkřehčím částem, které byste na tomto zařízení našli. Stačí, aby vám telefon vypadl z kapsy, nebo jste si ho omylem shodili ze stolu a můžete ho pádem poškodit. Cena za opravu pak v závislosti na typu přístroje může překročit i částku několika tisíc korun. Vyplatí se proto myslet na prevenci.

Co je tvrzené sklo

Tvrzené sklo poskytne vašemu mobilnímu miláčkovi dostatečnou ochranu před pády i poškrábáním dalšími předměty v taškách či kabelkách (například klíče). Jedná se svým chemickým složením skutečně o sklo. Jde o velmi tenkou (zhruba třetina milimetru) vrstvu, která se dodatečně nalepí přes displej vašeho telefonu. Vzhledem k této vlastnosti ji vy jakožto uživatel nijak nepoznáte a nebude vás při používání zařízení jakkoli omezovat. Podání barev zůstane dokonale věrné, a to i na přímém slunci, nijak neutrpí ani citlivost dotykové obrazovky.

Jaké má výhody

Tvrzená skla mají oproti běžným fóliím řadu výhod. Jednak se jedná se o dosud nejúčinnější dostupnou ochranu. Pouzdra na mobilní telefony rozhodně plnit obdobnou funkci nezvládnou, skla jsou mnohem pevnější.

A jednak jejich aplikaci zvládnete i sami doma. A nemusíte být ani příliš zruční. Je potřeba totiž jen displej mobilu důkladně očistit a folii přiložit, přichytí se na svoje místo sama. Pokud by se vám to náhodou nepovedlo, stačí odlepit a vyzkoušet to znovu, sklo nemá problém s opakovanou aplikací. Nemusíte se ani bát bublinek, které se rády tvoří právě pod fólií a jejich nekonečného vyhlazování. Kdyby se snad náhodou objevily i při aplikaci skla, buďte bez obav, samy většinou během několika hodin i tak zmizí.

A jestli vás rozčiluje osahaný displej telefonu i tehdy, když si před manipulací s ním pečlivě myjete ruce, můžete být bez starostí i v tomto směru. Tvrzené sklo je opatřené speciální vrstvou, která brání zanechávání otisků. Pokud by se vám přece jen podařilo ho ušpinit, vyřeší to vlhký hadřík. Antireflexní vrstva se navíc postará i o daleko lepší čitelnost. Sklo se mimo to nemá tendenci nijak samovolně odlupovat, takže si jeho výhod můžete užívat dlouho.

Jak si vybrat to správné a kde ho koupit

Aby plnila svou funkci tak, jak mají, pamatujte si, že tvrzená skla musejí mít adekvátní rozměr, který odpovídá velikosti vašeho mobilního telefonu. Pak poskytují spolehlivou záchranu před následky nehod. Co se stane, pokud váš mobil nedopatřením skončí na zemi a vy máte správně nalepené sklo? To se roztříští na neostré střípky, které jednoduše z přístroje sloupnete a nahradíte neporušeným sklem.

Pravdou samozřejmě zůstává, že není sklo jako sklo. Rozdíly v cenách mohou činit i několik stokorun. Vždy se spolehněte na prověřeného prodejce. Nákup nekvalitního, byť levného skla se vám nakonec může hodně prodražit.

 

E-shop tvrzenésklo.eu vám přináší široký výběr pro různé značky populárních mobilních telefonů jako iPhone a mnoho dalších. Dále nabízí bohatou nabídku doplňků. Ty z vašeho mobilu učiní praktického i stylového pomocníka pro každý den. Originální ozdoby na mobil udělají radost všem slečnám i dámám. Pokud přemýšlíte nad dárkem pro dceru, kamarádku nebo přítelkyni, volba je jasná, pořiďte jí prsten na mobil, který zároveň dokáže zastat užitečnou funkci stojánku. Současné přístroje mohou být díky svým rozměrům například při sledování filmů pro drobné dívčí ruce poněkud nepraktické, roztomilý prstýnek a stojánek v jednom tak tuto starost obratem vyřeší. Jestli si potřebujete uvolnit ruce na cestách, sáhněte po klasickém držáku na mobil, který je vhodný k nainstalování do auta. Mobilní telefon vás může provázet stejně tak dobře i při sportu. A to díky praktickému držáku na mobil, který umístíte na kolo. Můžete tak pohodlně sledovat mapu, využívat GPS anebo si třeba měřit vzdálenost, kterou jste urazili.

 

0 komentářů shlédnuto 193959x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art