Volání na pevnou zadarmo - VoIPBuster

06.06.2005   Autor: admin

obrazekNa trhu VoIP se objevil nový hráč a díky své agresivní politice se začáná o něm dosti mluvit. Jedná se o společnost VoIPBuster která nabízí volání na pevnou linku zdarma.

Volání je omezené a to na jednu minutu ale nic nebrání tomu vytočit volané číslo znovu a službu si tímto nejen otestovat ale i využít. Po zaplacení kreditu 1 euro zmizne omezení a za 10 euro získáte i telefonní číslo na které se vám kdokoliv dovolá. Zatím jsem nezjistil jaké číslo dostanete přidělené takže pokud to někdo víte prosím dejte vědět. Kopit kredit si můžete ZDE stačí když se přihlásíte přes svoje přístupová hesla které jste zadali při instalaci. Nabití kreditu vám poslouží vaše kreditní karta.

Seznam zemí z kterých lze volat na pevnou linku zdarma: Austrálie, Rakousko, Belgie, Česká republika, Dánsko, Finsko, Francie, Irsko, Itálie, Kanada, Lucembursko, Maďarsko, Německo, Nizozemsko, Norsko, Portugalsko, panělsko, védsko, výcarsko, Velká Británie a Spojené státy americké. Ceny do ostatních zemí naleznete ZDE

obrazek

Jinak instalace proběhla v pořádku a s navázáním komunikace nebyl žádný problém. Minimální konfigurace pro software je:

Windows 2000 a vyšší

300 MHz processor

128 MB RAM

10 MB volného disku

Zvukovou kartu

Internet připojení: Cable, DSL, with minimum 128 kbit/s down and upstream)

Máte někdo zkušenosti? Jak tento operátor funguje?

0 komentářů shlédnuto 4761x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art