Volnočasový portál Vyletnik.cz zacílil na milovníky iPhone

25.05.2012   Autor: admin

Společnost Paseo, s.r.o. provozující portál Vyletnik.cz připravila jednoduchou aplikaci pro uživatele iPhonů. Díky ní jednoduše vyhledáte zajímavá místa Vašich budoucích výletů, nebo si jen tak procestujete Českou republiku doslova prstem po mapě.

 

Jak to vlastně funguje?
Aplikaci lze užívat několika způsoby. Představte si, že stojíte třeba na Staroměstském náměstí v Praze. Vyndáte svůj iPhone, zapnete aplikaci Vyletnik.cz a necháte se lokalizovat. V tu chvíli se Vám objeví zajímavá místa ve Vašem okolí. Věděli jste například, že součástí Staroměstského náměstí je Kašna s delfíny?
A pokud zrovna nestojíte na Staroměstském náměstí, i tak se můžete podívat, kde se zmiňovaná kašna nachází. Stačí zapnout aplikaci Vyletnik.cz a do vyhledávače napsat Staroměstské náměstí, vyhledat zajímavosti v okolí, nebo rovnou zadat Kašna s delfíny.

 

Co Vás Všechno v aplikaci čeká a nemine?
Předně jsou to kategorie, do kterých jsou místa v aplikaci přehledně rozdělena. Uživatel může využívat tyto kategorie míst: Tipy na výlety, Město, Obec, Hrad, Zámek, Sakrální památka, Rozhledna, Přírodní památka, Zajímavost, Architektonická památka, Technická památka, Koupání, Vodní tok, Vodopád, Mikroregion, Zaniklá obec, Skanzen, Jeskyně. Mimochodem Kašna s delfíny je v kategorii Zajímavost a ta se na mapě zobrazuje písmenem „Z“.

 

Každý může přispět „svou troškou do mlýna“ …
Uživatelé jsou vítanými spolutvůrci obsahu a mohou ke každému místu vložit svůj vlastní aktuální komentář nebo fotografii, které se zobrazí nejen v aplikaci, ale i na webu www.vyletnik.cz

 

Fotogalerie
Nedílnou součástí je obsáhlá a neustále se rozšiřující fotogalerie. U každého místa, které aplikace popisuje, najdete fotogalerii, ke které můžete přidat vlastní fotografie z výletu i s popiskem. Fotografie lze vkládat buď přímo vyfocením místa a odesláním do aplikace, nebo výběrem z již existujících fotografií ve Vašem iPhone. Vložené fotografie se začnou zobrazovat po schválení adminem v aplikaci ostatním uživatelům a stejně tak i na webu Vyletnik.cz.

 

Víkendové tipy na výlet
Nechte se inspirovat našimi víkendovými tipy na výlet, které zasíláme zdarma každý čtvrtek e-mailem. Tato služba je přístupná jak uživatelům iPhone aplikace, tak uživatelům webu. Co udělat proto, aby i Vám chodily naše víkendové tipy? Stačí se jen zaregistrovat a těšit se na čtvrtek …

 

To nejlepší nakonec
Pokud Vás naše aplikace Vyletnik.cz zaujala, na nic nečekejte a využijte některý z následujích odkazů. Přejeme Vám spokojené užívání a spoustu fajn zážitků.

Screenshoty:

 

 

0 komentářů shlédnuto 20649x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art