WhatTheFont

02.12.2009   Autor: Libor

WhatTheFont je vynikajuca utilitka na rozpoznavanie fontu pisma. Ci uz nan narazite na webe alebo na ulici ci v novinach WhatTheFont vam pomoze zistit, ktory font to je.

WhatTheFont icon

Po spusteni aplikacie mate na vyber odfotenia fontu alebo ho vybrat z Photos. Vyberieme najlepsi zaber hladaneho fontu a orezeme text aby nas zbytocne nemylili farby. Ja som zacal testovat font Times New Roman. Obrazok bol uploadovany, rozdeleny na pismena a poslany spat, aby som opravil pripadne chyby v rozpoznani pismen. Po oprave znova putuje na server kde bude precitany a identifikovany.

Moj text Times New Roman bol precitany celkom zabavne :), ale neurcil presne o ktory font ide. Sice ponuknute alternativy boli velmi presne. Oznacime najlepsie rozpoznany font a mozeme navstivit myfonts.com cez Safari kde je viac info alebo odmailovat link.

Genialna aplikacia a co myslite kolko si za nu autor bude pytat?
A prave toto je na WhatTheFont najlepsie je FREE!
Nerozumiem preco, ale WhatTheFont nieje dostupny cez slovensky AppStore a musel som zmenit krajinu na US. Ci je dostupny aj cez cesky som overit nemohol, lebo uz som zmenit krajinu nemohol :D (neviem preco, musim pohladat riesenie) ak mi niekto napise(libor (at) iphone.cz) ci je WhatTheFont dostupny aj cez cesky, doplnim.
Cez cesky iTunes je stiahnutelna ako mi napisal jeden z citatelov. A to znamena vsetci do AppStore a stahovat :D

Spojenie slov WhatThe je velmi vystizne a da sa s nim pekne pohrat.
Ja iba poviem WhatTheCool app.

1 komentářů shlédnuto 21660x
  • Currently 0/5 Stars.
adams 05.06.2010 11:49

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art