Zákazníci O2 získají při pořízení iPhone 5 výhodné podmínky

21.09.2012   Autor: admin

Zákazník si může vybrat tu nejzajímavější nabídku iPhone 5 na českém trhu v Apple Store O2 mu od této ceny při prodloužení či uzavření nové smlouvy dále odečte až 5 000 korun ve formě slevy na služby

Zákazníci O2 mohou získat iPhone 5 za obzvlášť výhodných podmínek. Operátor jim totiž poskytne cenové zvýhodnění k telefonu, který si zakoupí na českém Apple Store, případně jinde u vybraných autorizovaných distributorů Apple v České republice. Toto zvýhodnění jim bude poskytováno formou slev z měsíčního vyúčtování za služby O2. "Dáváme stávajícím i novým zákazníkům unikátní možnost: získat při uzavření nové nebo prodloužení stávající smlouvy velmi zajímavou slevu k iPhone 5 zakoupenému za tu nejlepší cenu na českém Apple Store," říká Petr Matějovský, ředitel segmentu mobilních hlasových a datových služeb společnosti Telefónica Czech Republic.

Výše zvýhodnění se odvíjí od minimálního měsíčního plnění sjednaného při uzavření smlouvy. Zákazník s minimálním měsíčním plněním 240 Kč včetně DPH získá na iPhone 5 zvýhodnění v hodnotě 1000 Kč. Při měsíčním plnění 1200 Kč činí zvýhodnění na nový model iPhonu již 3500 Kč. Maximální výhodu 5000 Kč získají zákazníci s měsíčním plněním 2400 Kč a více. Toto zvýhodnění bude zákazníkům poskytováno formou slevy z následujících měsíčních vyúčtování za služby O2.

Nabídka platí od 15. října, O2 však bude poskytovat zvýhodnění i zpětně na telefony zakoupené kdykoli od zahájení české distribuce iPhone 5, tedy od 28. září. Stejně tak budou moci zvýhodnění získat i ti, kdo si iPhone 5 teprve chystají pořídit - O2 poskytne výhodu i těm, kdo si telefon koupí teprve po uzavření či prodloužení smlouvy s O2.

"O každý nový iPhone je po jeho uvedení obrovský zájem a někteří prodejci trpí omezenými zásobami; naši zákazníci si však budou moci pořídit iPhone 5 přímo u zdroje, tedy na českém Apple Store - a nad rámec podmínek Apple Store ještě získají výhodu," říká Petr Matějovský.

Nabídka zvýhodnění na iPhone 5 se vztahuje na všechny zákazníky, kteří si v období od 15. října sjednají nový závazek či prodlouží stávající závazek k využívání mobilních hlasových služeb O2. Nabídka platí při předložení platného dokladu o zakoupení iPhone 5 za nedotovanou cenu na českém Apple Store či u vybraných autorizovaných distributorů Apple v České republice.

 

Apple iPhone 5 16GB lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>

 

0 komentářů shlédnuto 8615x
  • Currently 0/5 Stars.

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art