Závodní hra Fastlane Street Racing

16.11.2008   Autor: admin

Závodní hra Fastlane Street Racing která se nedávno objevila na AppStore za 4,99€ (přibližně 125 KČ) oplývá krásnou grafikou krajiny a velmi pěkným zpracováním modelů automobilů. Zklamáním pro mě bylo, když jsem zjistil jak se hra ovládá, ovládá se nakláněním vašeho iPhone nebo iPodu touch ze strany na stranu podle toho kam chcete zatočit, plyn musíte přidávat dotýkáním obrázku pedálu plynu, hratelnost dle mého názoru trochu pokulhává za exkluzivní grafikou. Na výběr ze začátku máte z pěti aut, další auta se vám odemknou když na jednotlivých tratích atakujete určité časy. Stejně je to s trasami. Ve hře je jich ale bohužel jen 8. Jak jsem již říkal okolí tratí, i samotná trať je velmi pěkně graficky zpracováná, zatím nejlepší grafika jsou jsem zatím u hry na iPhone nebo ipod touch viděl.

Bohužel chybí mód kdy by se auta mohla vylepšovat a různě měnit. Na výběr máme ze tří módů, Arcade- souboj se čtyřmi protivníky na traťi kterou si vyberete. Challenge- musíte v určitém časovém limitu projet trať a Time trial- kde překonáváte sami sebe.

Hru doporučuji pro milovníky krásné ostré grafiky, zato ti kteří dávají přednost před grafikou hratelnosti by asi měli hledat jinde.

obrazek

Video ze hry naleznete na serveru youtube.cz

Obecné info: Název: Fastlane Street Racing, Cena: 4,99 € , Žánr: Závodní hra, Vydání: 10.11. 2008, Výrobce: AtodAB

Recenzi poslal uživatel johny03, za kterou moc děkuji.

Pokud jste narazili také na zajimavou aplikaci a chcete se o zkušenosti podělit s návštěvníky serveru iphone.cz zašlete krátkou recenzi na mail zabrodsky (at) gmail.com

1 komentářů shlédnuto 4189x
  • Currently 0/5 Stars.
anuj 05.06.2010 11:39

    © iPhone.cz, 2008-2017
    Developed by New Web Art